Tesco uvádí do ostrého provozu svůj program Online Club

čtvrtek, 25. května 2023, 12:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Tesco po zkušebním období naplno spouští Online Club, věrnostní program pro online zákazníky.

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Tesco po zkušebním období naplno spouští Online Club, věrnostní program pro online zákazníky. Nově zaregistrovaným členům zašle 540 Kč ve formě slevových kuponů na nákup. V rámci členství získají zákazníci neomezené vyzvednutí nebo doručení i ve stejný den zdarma, dvojnásobek Clubcard bodů po dobu prvních 3 měsíců od registrace a možnost si rezervovat doručovací slot až 4 týdny předem.

„Abychom pomohli zákazníků co nejvíce ušetřit, přinášíme i v rámci služby Tesco Online nákupy Clubcard ceny, Nízké ceny zaručeny i 1000 zlevněných produktů napříč sortimentem,“ uvedl Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco pro ČR.

Zákazníci v rámci Tesco Online Clubu mohou využít zdarma službu doručení nákupu domů, ale také službu Klikni+Vyzvedni, kdy si zákazník objedná zboží online, ale sám si ho vyzvedne na vybrané prodejně. Speciální akce pro nové členy Tesco Online Clubu platí do 17. června, každý zákazník po registraci získá tři kupony, každý v hodnotě 180 Kč, které je možné využít až do konce srpna. Doručení nákupů pro Tesco zajišťuje společnost DoDo, zákazníci mají možnost doručení nákupů bez nákupních tašek.

Tesco Online nákupy nabízí sortiment čítající dnes více než 17 tisíc produktů, a to za stejné ceny, jako v kamenných obchodech včetně Clubcard cen.

Mezi nejnovější doručovací oblasti přibyla Břeclav, Mikulov a okolí. Služba Tesco Online nákupy aktuálně na českém trhu může obsloužit na 3 miliony domácností, přičemž ve většině oblastí nabízí doručení nákupů v den objednání. 

-mav-