Tipsport uvedl kampaň před hokejovým šampionátem

sobota, 13. května 2023, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tipsport startuje hokejovou kampaň, nabízí v ní novým zákazníkům během mistrovství vstupní bonus 500 korun na sázení.

Zdroj: Tipsport

Zdroj: Tipsport

Společnost Tipsport spouští novou kampaň před mistrovstvím světa v hokeji. Cílí v ní na nové zákazníky, kterým během mistrovství světa v hokeji nabídne zdarma vstupní bonusu 500 Kč na sázení.

Pro stávající i nové klienty navíc Tipsport připravil k hokejovému šampionátu tipovačku o ceny za pět milionů korun. Každý hrací den losuje z účastníků tipovačky jednoho výherce dresu Boston Bruins podepsaného Davidem Pastrňákem. „Během mistrovství světa se o hokej zajímají i lidé, kteří hokej běžně v sezoně nesledují. Neskrýváme ambice nabídnout fanouškům hokeje ještě více zábavy a napětí. Nabízíme jim to nejlepší, co můžou v České republice získat. Kromě bonusu a tipovačky, jsou to klientské soutěže, široká kurzová nabídka s nejlepšími kurzy, analýzy, inspirace v největší komunitě sázkařů a další. A tohle vše dáváme aktuálně vědět prostřednictvím kampaně s novým vizuálem,“ říká vedoucí marketingové komunikace Tipsportu Michal Kramer. 

Poprvé Tipsport nevyužívá fotografie reálných hokejistů. Místo nich pracuje s hercem s výraznýma očima, které jsou nositelem emocí, a také brankářskou maskou. „Na profesionální brankářskou masku jsme nechali navrhnout speciální design od českého airbrushera Romana Vítka, který dělá masky špičkovým brankářům hokeje, florbalu doma i v zahraničí,“ popisuje Kramer s tím, že helma má symbolizovat Tipsport v jeho barvách a s logem Viktorky.

Kampaň probíhá v televizi, rádiu, outdooru, tisku a také na internetu. V televizi je k vidění na České televizi a stanicích skupiny Nova, Prima a také Canal+. Nejprve byl v ní nasazen spot s tipovačkou, nyní komunikuje registrační bonus ve výši 500 korun. V outdoor využívá billboardy, smartboardy, double bigboard a digitální panely CLV. V rádiu navazuje na zpravodajství, kde zaznívají kurzové analýzy bookmakera Tipsportu. V tisku spolupracuje s Deníkem Sport, kde vychází nejen kurzové boxíky, ale i redakční obsah ve formě rozhovorů s bookmakerem, Ester Ledeckou nebo Jaromírem Jágrem.

-stk-