Vodafone kampaní podporuje svou „televizi na vzduchu“

úterý, 9. května 2023, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vodafone spouští novou kampaň se sloganem „Vemte televizi na vzduch“. Propaguje televizi s mobilním tarifem.

Z nové kampaně Vodafone, zdroj: Vodafone

Z nové kampaně Vodafone, zdroj: Vodafone

Vodafone startuje novou reklamní kampaň, jejíž tváří je opět Martin Hofmann. Se sloganem „Vemte televizi na vzduch“ propaguje svou televizi ve výhodné kombinaci s mobilním tarifem s neomezenými daty. Vodafone TV tak vyjde na 150 korun měsíčně, možné je využít i prémiový balíček Sport nebo Cinema na první tři měsíce zdarma.

Kampaň ukazuje, že díky kombinaci televize s mobilním tarifem není nutné spěchat kvůli živému přenosu domů nebo někam pod střechu k televizoru.„Naše neomezené mobilní tarify jsou v kombinaci s Vodafone TV zárukou toho, že si zákazníci mohou vychutnat své oblíbené filmy, seriály a programy kdekoli, a přitom stále s obrazem ve vysoké kvalitě. Například můžete začít sledovat sportovní zápas doma na velké televizní obrazovce a pokračovat na cestách na mobilním zařízení. Už nikdy vám neunikne žádný velkolepý gól nebo konečné skóre,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky. 

Balíček Sport obsahuje 16 programů včetně třeba Premier Sport nebo Nova Sport, tedy kompletní fotbalovou Ligu mistrů, zápasy evropských fotbalových lig i hokejovou NHL nebo závody Formule 1 (kanály Sport 1 a 2) a mnoho dalšího. V ceně balíčku Cinema jsou například kanály HBO včetně videotéky HBO Max nebo programy Filmbox. Spolu s prémiovými programy Vodafone TV nabízí přes 150 programů, službu Voyo v ceně doplňkového balíčku Family za 220 korun měsíčně nebo partnerství s videotékou Netflix, kdy je možné mít všechny služby na jedné faktuře Vodafonu.

Kampaň běží od 9. května v televizi, na internetu a sociálních sítích, dále v outdooru a místě prodeje. Pod kreativou je podepsána agentura McCann Prague. Produkci zajistily společnosti Armada Films a Procoma. Režie se ujal Jiří Havelka. Za kamerou stál Radim Střelka, fotografie vytvořil Nikolas Tušl. Média má na starosti skupina Dentsu.

-stk-