Zalando oslavuje lokální kampaní měsíc lásky

sobota, 6. května 2023, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zalando do lokální májové kampaně zapojuje tuzemské osobnosti.

Tváří kampaně je mimo jiné Monika Marešová s maminkou Helenou Harabinovou, zdroj: ZalandoZ

Tváří kampaně je mimo jiné Monika Marešová s maminkou Helenou Harabinovou, zdroj: ZalandoZ

Módní e-shop Zalando oslavuje lokální kampaní měsíc lásky. Do přehlídky  jarních módních stylů zapojil místní osobnosti a požádal je, aby se podělily o svá skutečná gesta lásky. Cílem je inspirovat ostatní a připomenout místní české tradice. 

V rámci své kampaně představuje Zalando sérii fotografií s osobnostmi, z nichž každá zprostředkovává různé úhly pohledu na lásku: lásku k rodičům, přátelům, partnerům, domácím mazlíčkům i k sobě samým. Mezi osobnostmi se objevuje influencerka Monika Marešová a její maminka Helena Harabinová, influencerka Annu Šulcovou a její přítel, hokejista Vladislav Houška, rozhlasový a televizní moderátor Jan Musil s manželem Jakubem Garethem, rapper Paulie Garand s přáteli Jakubem Králíkem a Tomášem Rotschedlem, influencerka Teri Hodanovou se svým psem Fínou a Bé Hu Nguyen, která ztělesňuje sebelásku. 

Fotografie zachycené v Praze představují edici jarně-letních outfitů vybraných z širokého portfolia značek dostupných na Zalandu, které se hodí pro každou příležitost: od lehkých šatů a klasických džínů až po trendy sukně, studentské bundy a barevné doplňky. 

-stk-