Americká NFL je v DAZN, včetně obsahu zdarma

středa, 5. července 2023, 07:15 TV, Aktuality MediaGuru

Fanoušci amerického fotbalu NFL, kteří doposud využívali jeho služby v samostatné aplikaci, jsou v těchto týdnech vyzýváni, aby si nově nainstalovali službu DAZN. V ní najdou bezplatný obsah i zájemci z Česka.

Součástí aplikace DAZN je nyní i NFL Game Pass. Zdroj: Pixabay

Součástí aplikace DAZN je nyní i NFL Game Pass. Zdroj: Pixabay

„Váš účet NFL Game Pass nyní najdete jako součást aplikace DAZN, jednoho z největších světových digitálních vysílatelů sportu,“ upozorňuje v mailu svým uživatelům NFL Game Pass. Pozorní čtenáři zprávy si přitom všimnou, že přišla z domény nflgamepass.dazn.com. Pro uživatele tak jde o jasné potvrzení, že obě tyto platformy se spojily. DAZN už byla v tichosti v posledních letech dostupná také v České republice, ale nabízela zde výhradně turnaje v boxu. Nyní se její platforma stává atraktivnější.

„Budete schopni sledovat zajímavý obsah v rámci bezplatného přístupu k NFL včetně nejlepších momentů, dokumentů a klasických her na platformě DAZN,“ píše se v e-mailu. Jako jedno z lákadel, aby měli fanoušci amerického fotbalu motivaci si novou aplikaci nainstalovat, je volný přístup k tarifu Season Pro do 31. července. Služba NFL Game Pass byla doposud k dispozici na celé řadě zařízení připojených k internetu – od televizorů, multimediálních center a mobilních telefonů až po web.

-lukpol-