Billa opět spouští letní akci „Nalepte si svou slevu“

pondělí, 26. června 2023, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Billa nabízí zákazníkům slevu až 20 % na dva produkty jakéhokoliv nezlevněného zboží.

Klíčový vizuál k letní slevové akci řetězce Billa, zdroj: Billa

Klíčový vizuál k letní slevové akci řetězce Billa, zdroj: Billa

Obchodní řetězec Billa startuje letní slevovou akci. Zákazníkům nabídne slevu až 20 %, kterou mohou uplatnit na dva produkty jakéhokoliv nezlevněného zboží formou speciálních nálepek. Stačí jen nakoupit za více než 500 korun. Akce potrvá do 2. července.

Při nákupu nad 500 korun dostanou zákazníci kartu se dvěma samolepkami.  Ty stačí při příštím nákupu nalepit na vybrané produkty nezlevněného zboží. Při jednom nákupu lze uplatnit vždy nanejvýše dvě samolepky. Slevu nelze  u samoobslužných pokladen.

Slevovou akci Billa realizovala již na začátku letošního roku, a dokonce dvakrát loni, a ukázalo se, že zákazníci ji velmi využívali. Díky slevovým samolepkám na svých nákupech ušetřili téměř 27 milionů korun. V lednu si zákazníci nalepovali samolepku nejčastěji na vejce, banány, kuřecí prsní řízky nebo máslo.

Sleva se nevztahuje, na již zlevněné produkty, pultový prodej, tabákové výrobky, tiskoviny, dárkové karty nebo zálohované obaly.

Kartu se samolepkami obdrží zákazníci v prodejnách Billa do 2. července nebo do vyprodání zásob. Slevy lze uplatnit až do 9. července. Podrobná pravidla akce naleznou zájemci na webové stránce www.billa.cz.

-stk-