Bonami otevírá první kamenné kuchyňské studio

pondělí, 19. června 2023, 15:20 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Bonami rozjíždí segment kuchyní. V pražském obchodním centru Westfield Chodov otevírá první kamenné kuchyňské studio.

Návrh kuchyňského studia od Bonami, zdroj: Bonami

Návrh kuchyňského studia od Bonami, zdroj: Bonami

Prodejce nábytku a designového vybavení do domácnosti Bonami se rozhodl rozvíjet segment kuchyní. Nově nabízí kuchyně blokové i ty na míru, kuchyně dostupné i luxusní, vše v německé kvalitě, od návrhu po montáž. S novinkou opět sází na plně digitální řešení, ovšem se silným odrazem offline – společně s novou službou totiž představuje i kamenné kuchyňské studio v obchodním centru Westfield Chodov. 

V rámci kuchyní nabízí Bonami nejen inspiraci na webu, ale díky personalizované službě také online návrh s pomocí designéra. Finální verzi kuchyně pak Bonami poskládá se vším všudy přímo v reálných kulisách studia o rozloze 200 metrů čtverečních, kde si tuto „kuchyni nanečisto” může zákazník osahat a vyzkoušet ještě před samotným nákupem. Návrh vytvoří zdarma bez podmínky nákupu. \

„Po téměř roce náročného plánování a příprav dnes konečně můžeme říci, že lidem vybavíme opravdu celý domov včetně kuchyně. A to tak, že je to bude bavit. Kromě stovek vzorových kuchyní na webu máme k dispozici i designéry, kteří se zákazníky veškerý proces projdou během videohovoru, do tří dnů vytvoří návrh a zákazníkům předloží 3D hyperrealistickou vizualizaci budoucí kuchyně. V případě potřeby zašlou vzorky materiálů až domů. Ať už máte vlastní nápad, inspirovali jste se některou z již vytvořených kuchyní na našem webu, nebo si přinesete návrh z libovolného studia, dáme takové doporučení, aby výsledek splňoval všechny kvality, zejména s důrazem na každý optimálně využitý centimetr kuchyně,“ říká Radek Hampl z Bonami, který celý projekt řídil. „To, co si s námi zákazník vytvoří z pohodlí domova, pak uvidí i v našem kuchyňském studiu, aby získal konkrétní představu, jak bude kuchyň v reálu vypadat,“ dodává. 

Služba, která vznikla současně jako protipól ke složitému a časově náročnému plánování a obcházení několika dodavatelů, si klade za cíl celý proces maximálně zjednodušit. Kuchyni tak Bonami doručí do šesti týdnů od objednání, poskytne prodlouženou záruku i průběžný servis. „Pokud vám během záruční doby vyšisují dvířka od sluníčka, přijedeme a vyměníme je,” uzavírá Radek Hampl. 

-stk-