Creed III ve videotéce Amazonu, tři měsíce po kinopremiéře

pátek, 9. června 2023, 10:45 TV, Aktuality MediaGuru

Další překvapení na poli online videoték. Poté, co tento týden překvapila služba Disney+ předplatitele překlopením kinohitu Avatar do 4K rozlišení, konkurenční platforma Prime Video nasadila premiérový díl boxerské ságy Creed.

Snímek je k dispozici ve službě Prime Video bez dalších poplatků a v nejvyšším rozlišení. Zdroj: Amazon

Snímek je k dispozici ve službě Prime Video bez dalších poplatků a v nejvyšším rozlišení. Zdroj: Amazon

Creed, který je volným pokračováním legendárním filmů o boxerovi Rockym Balboovi, měl v případě třetího dílu v kinech premiéru 2. března letošního roku. Ve videotéce Amazonu se tak objevuje přesně pouze tři měsíce poté. Amazon navíc láká své předplatitele i na vylepšenou obrazovou verzi se 4K rozlišením a formátem obrazu HDR10+. Cenově je předplatné služby bezkonkurenční. Zatímco většina videoték se pohybuje okolo 200 korun, Prime Video vyjde pouze na 79 korun.

Služba uvádí, že film Creed III je k dispozici s 18 zvukovými stopami a 59 titulky. Zatímco předplatitelé v Česku se musí obejít bez dabingu – zvolit mohou například angličtinu – lokalizaci zajišťují právě titulky, a to buďto klasické nebo pro sluchově postižené. Amazon Prime Video je v tuto chvíli jedinou videotékou, která díky bohaté knihovně studia MGM nabízí všechny tři díly série Creed bez dalších poplatků. První dvě části jsou k dispozici v HD rozlišení také v konkurenčním HBO Max.

-lukpol-