Do komunikace skupiny Sev.en přišla Jana Morávková

pondělí, 12. června 2023, 14:05 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Jana Morávková nastoupila ve skupině Sev.en na nově zřízenou pozici PR and Communications Specialist. Ředitelkou komunikace a mluvčí skupiny Sev.en zůstává Gabriela Sáričková Benešová.

Jana Morávková, zdroj: Sev.en

Jana Morávková, zdroj: Sev.en

Na novou pozici senior PR and Communications Specialist ve skupině Sev.en nastoupila Jana Morávková. Přichází ze společnosti Deloitte, kde zastávala pozici PR manažerky. Zaměří se primárně na externí komunikaci, řízení kampaní a vybraných PR projektů skupiny.

„Chceme posilovat vazby s médii i veřejností a podpořit obraz skupiny jako jednoho z lídrů na českém energetickém trhu. Jsme česká dvojka ve výrobě elektřiny, máme rozsáhlé rekultivační projekty a také řadu rozvojových plánů v oblasti moderních energetických řešení i cirkulární ekonomiky. To vše nabízí spoustu zajímavých příběhů a komunikačních příležitostí," říká ředitelka komunikace skupiny Sev.en Gabriela Sáričková Benešová.

Jana Morávková působila v Deloitte necelé čtyři roky, předtím vedla projekt Česko v datech pro komunikační agenturu DFMG a zastřešovala komunikaci pro vybrané klienty. Má zkušenosti hlavně z oblasti energetiky a M&A trhu. Mediální zkušenosti získala díky působení ve zpravodajství televize Z1 a posléze v České televizi.

Za komunikaci skupiny Sev.en v České republice bude i nadále zodpovědná Eva Maříková, za komunikaci zahraničních akvizic skupiny Sev.en Global Investments Veronika Diamantová.

Ředitelkou komunikace a mluvčí skupiny Sev.en zůstává Gabriela Sáričková Benešová, která se přednostně věnuje komunikační strategii skupiny.

-mav-