Karomon do Česka přináší další značku kosmetiky

čtvrtek, 29. června 2023, 17:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Karomon získala další výhradní zastoupení pro distribuci výrobků Thermes Marins de Saint Malo pro Českou republiku.

Zdroj: Karomon

Zdroj: Karomon

Společnost Karomon získala další výhradní zastoupení pro distribuci výrobků Thermes Marins de Saint Malo pro Českou republiku. Ke značce Orlane Paris se portfolio společnosti rozšiřuje o další značku z Francie. 

Značka Thermes Marins de Saint Malo původně představila v rodné Francii řadu kosmetiky speciálně vyvinutou pro využití v profesionálních SPA, ta byla následně doplněna o produkty pro domácí péči. V roce 2005 byla na trh uvedena řada kosmetických přípravků obohacených o látky z moře. 

Produkty Thermes Marins de Saint Malo jsou stejně jako všechny značky zastupované společností Karomon komunikovány napříč všemi českými i slovenskými mediatypy. Velký důraz je kladen na lifestylové PR, pomocí něhož jsou zajišťovány výstupy, rozhovory s ambasadorkami, produktové tipy. Každý měsíc se redakční obsah objevuje na lifestyle webech Prima Ženy a Showtime. Pravidelně je tvořen vlastní obsah pro blog a web Institutu Orlane Prague. Zastupované značky jsou prezentovány i naživo prostřednictvím eventů. Společnost rovněž sází na spolupráci se známými tvářemi a influencery.

Karomon je od roku 2009 provozovatelem kosmetických studií v České republice. V roce 2012 otevřela společnost Studio De Beauté Orlane v Truhlářské ulici v Praze, tím započala spolupráce s francouzskou kosmetickou značkou. Dalším krokem při vzájemné spolupráci bylo otevření Institutu Orlane Praha v říjnu roku 2017 v pražské Truhlářské ulici.

V roce 2020 získala společnost Karomon licenci pro zastoupení značky Orlane Paris pro retailový prodej a prodej produktů značky Orlane Paris kosmetickým salonům. V současné době distribuuje společnost Karomon produkty značky Orlane Paris do vybraných kosmetických salonů, sítě exkluzivních spa center, v síti prodejen Marionnaud v České republice a na Slovensku, taktéž je možno vybrané produkty zakoupit ve vybraných prodejnách sítě lékáren Lemon a v neposlední řadě na pražském letišti Václava Havla v prodejnách Aelia Duty Free Shop.

-mav-