Kreativní studio Družina fúzuje s agenturou Nice!

pátek, 9. června 2023, 09:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Etické kreativní studio Družina přechází pod produkční a postprodukčsní společnost Nice!.

Zdroj: Družina

Zdroj: Družina

Pražské kreativní studio Družina, které se od svého založení v roce 2014 zaměřuje na etické a veřejně prospěšné kampaně, prošlo za poslední rok několika zásadními změnami. Z její vedoucí struktury odešel zakládající člen Jan Žaloudek a studio skrz staronového podílníka Jana Pažina přešlo pod produkční a postprodukční společnost Nice!.  

„Jeden Honza odešel za svým snem a věnuje se architektuře, zatímco druhý se k nám po několika letech vrátil. A je to super, přirozený a funkční,” komentuje změny zakladatelka studia Družina Michaela Klakurková. Kromě Michaely ve studiu nadále zůstává také jeho zakládající člen, režisér Jan Látal, a za kreativní komunikaci Natálie Kratochvílová. Toto trio nyní nově doplnili Jan Pažin, výkonný producent a zakladatel studia Nice!, a new business director Jana Samšuková.

Studio Družina zůstává nadále věrné svému manifestu a zaměření na veřejně prospěšné a etické kampaně. Nyní však disponuje větším zázemím, rozšířenými znalostmi a know-how v oblasti postprodukce a 3D animace, což mu umožňuje poskytovat klientům komplexnější služby. „Zkušenosti lidí z Nice!, ať už se jedná o kvalitu výstupů, nebo využití nejmodernějších technologií a trendů reklamy a AV produkce z komerční sféry, tak můžeme společně přinést do veřejně prospěšných kampaní a projektů, které se dotýkají nás všech,” dodává Jan Pažin, výkonný producent a spolumajitel agentury Nice!.

-stk-