Lego otevírá v showroomu Alzy svou prodejní zónu

pátek, 30. června 2023, 04:25 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

V prostorách showroomu Alzy v pražských Holešovicích otevřel Lego Shop – prodejní zóna stavebnice Lego.

V showroomu Alzy v pražských Holešovicích vznikla prodejna značky Lego, zdroj: Alza.

V showroomu Alzy v pražských Holešovicích vznikla prodejna značky Lego, zdroj: Alza.

Značka Lego se spojila s e-shopem Alza a v prostorách jeho showroomu v pražských Holešovicích otevřela svou prodejní zónu. Lego Shop bude fungovat jako prodejna s přímým prodejem zákazníkům, což zaručí možnost okamžitého nákupu produktů, bez nutnosti předchozí online objednávky.

Prostor Lego Shopu na showroomu Alzy má rozlohu přesahující 100 metrů čtverečních. Na výběr je až 300 vystavených produktů Lego, které budou ihned k odběru. Součástí prodejní zóny bude i množství interaktivních prvků a sestavených modelů.

„Díky naší nové spolupráci bude mít Alza možnost nabízet zákazníkům široký sortiment produktů Lego přímo, nejen prostřednictvím svého e-shopu,“ komentuje Iva Ambrožová, ředitelka marketingu společnosti Lego v ČR a SR.

V rámci slavnostního otevření Lego Shopu byla představena inovace spojující Lego a vesmírný výzkum. Vesmírní architekti navrhli a následně z karbonu zkonstruovali tři speciální sondy pro 1000 minifigurek Lego, které stratosférický balón vynesl do stratosféry, a to do výšky téměř 36 km. Jedna ze sond je nyní vystavená i v pražských Holešovicích.

Lego se na podporu dětské kreativity vydalo do vesmíru

sobota 24. června 2023

-stk-