Na satelitu Astra odstartovaly kanály Just Cooking a Crime Time

pátek, 2. června 2023, 10:40 TV, Aktuality MediaGuru

Mediální skupina High View spustila ve čtvrtek 1. června na satelitu Astra vysílání dvou nových programů – Just Cooking a Crime Time. K dispozici jsou ve standardním rozlišení nekódovaně v celé Evropě včetně České republiky.

Just Cooking slibuje vaření a pečení všeho druhu. Zdroj: Pixabay

Just Cooking slibuje vaření a pečení všeho druhu. Zdroj: Pixabay

Stanice Just Cooking přináší milovníkům vaření nabídku čerstvých, nových potravinářských trendů a kreativity od mladých tvůrců prostřednictvím TV obrazovky. Kanál sdružuje profesionálně vyrobené a poutavé produkce související s jídlem a vařením a přivádí na palubu talentované blogery a youtubery. Diváky čeká pestrá paleta moderních pořadů o vaření i mladé in-house produkce, která se v tomto složení na německém televizním trhu zatím nevyskytuje.

Co se týká druhého televizního kanálu, High View k němu uvádí, že kriminálka je stále jedním z nejoblíbenějších televizních žánrů a zaručeným faktorem úspěchu. Crime Time se zaměřuje na klasická kriminální témata s policejními a gangsterskými thrillery, kriminálními klasikami a záměrně se zaměřuje na klasiku televizní zábavy a evropské produkce. Obě stanice je možné sledovat ve standardním rozlišení ze satelitu Astra i v České republice.

Parametry příjmu: Astra 1L (19,2 stupně východně), 12699/V, SR 23500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK, kódování žádné (FTA)

-lukpol-