O2 TV zařadila Story4 s romantickými seriály

středa, 21. června 2023, 07:10 TV, Aktuality MediaGuru

V nabídce O2 TV se v uplynulých dnech objevila nová tematická stanice Story4, kterou doposud nabízela klientům pouze satelitní televize Skylink, respektive zpřízněná platforma freeSAT. Operátor ji zařadil ve standardním rozlišení.

Program tematické stanice cílí svým obsahem zejména na ženské publikum. Repro: Story4

Program tematické stanice cílí svým obsahem zejména na ženské publikum. Repro: Story4

Story4 je v nabídce O2 TV k dispozici v elektronickém programovém průvodci (EPG) na pozici 113. Zatímco Skylink se po dohodě s Network4 Media Group rozhodl pro šíření kanálu ve vysokém rozlišení obrazu (HD), klienti operátora O2 Czech Republic se musí (alespoň prozatím) spokojit s SD formátem. Kromě lineárního vysílání mohou diváci na Story4 přistupovat také k archivu pořadů prostřednictvím EPG. K dispozici je standardně týdenní přehled.

Jak sdělil operátor na dotaz MediaGuru.cz, Story4 je k dispozici všem klientům s tarifem Bronzová a vyššími. Network4 Media Group, která je provozovatelem tohoto tematického kanálu, ho popisuje jako stanici určenou zejména ženskému publiku. Cílem vstupu na český trh bylo zaplnit tematickou mezeru, kterou byla právě absence kanálu s výhradně romantickými filmy. Divačky se mohou těšit na premiéry pořadů jako Convent Mysteries, Good Witch nebo War of the Roses (Turecko).

-lukpol-