Pepsi se spojuje s Mišíkem, dá prostor tvorbě spotřebitelů

pátek, 30. června 2023, 09:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hlavním ambasadorem nové kampaně Pepsi je Adam Mišík, zapojí se i další influenceři jako NobodyListen nebo Dominique Alagia.

Zdroj: Pepsi

Zdroj: Pepsi

Pepsi spouští novou kampaň „Pepsi Space, v níž poskytne svůj reklamní prostor mladým talentům. Hvězdami kampaně se tak mohou stát samotní spotřebitelé. Hlavním ambasadorem pro Českou republiku je Adam Mišík a zapojí se i další influenceři, například NobodyListen nebo Dominique Alagia. 

S novou komunikací cílí Pepsi především na mladší cílovou skupinu. „Generace Z je nezměrným zdrojem inspirace a možností. Mladí lidé mají silnou potřebu se vyjádřit, ale ve velkém množství nejen digitálního obsahu je těžké cítit se unikátní. Pepsi proto bude první značkou, která jim poskytne svůj reklamní prostor a nechá je vyjádřit svou kreativitu,“ říká František Heřman, brand manažer Pepsi.

Kampaň se sloganem „Získej hype pro svůj talent“ představí v České republice ambasador Adam Mišík. Dále se do ní zapojí tzv. mentoři, kteří budou účastníkům z řad spotřebitelů poskytovat podporu a know-how a budou jim pomáhat posunout jejich tvorbu na další úroveň. Mezi ně patří  youtuber, režisér a zpěvák Matej Zrebný, který je zároveň slovenským ambasadorem Pepsi Space, dále DJ, promotér a zakladatel konceptu Addict Jakub Strach alias NobodyListen a influencerka s vlastní beauty značkou Dominique Alagia. 

Zájemci, jež se do kampaně chtějí zapojit, mohou svá díla odevzdávat do 23. července 2023 na webu Pepsispace.cz a Pepsispace.sk. Svou tvorbu mohou vkládat do čtyř kategorií – video, print, audio a photo. Ty nejzajímavější práce budou zveřejněny v rámci reklamních formátů zakoupených značkou Pepsi.

Kampaň je k vidění v televizi, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Teasingová fáze kampaně odstartovala již na začátku června. Nyní se překlápí do další etapy, jež představí první díla spotřebitelů. Rotace spotřebitelských děl pak bude pokračovat až do konce srpna.

O kreativní koncept československé varianty kampaně se postarala agentura Etnetera Motion.

-stk-