Powerade uvádí na trh novinku s citrusovou příchutí

neděle, 18. června 2023, 07:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka izotonického nápoje Powerade přináší na trh novinku v podobě citrusové příchutě.

Coca-Cola na trh přináší novinku v podobě Powerade Citrus, zdroj: Coca-Cola HBC

Coca-Cola na trh přináší novinku v podobě Powerade Citrus, zdroj: Coca-Cola HBC

Společnost Coca-Cola uvádí na trh novinku pod svou značkou izotonického nápoje Powerade. Pod názvem Powerade Citrus nabízí nesycené nealkoholické pití s citrusovou příchutí, která doplňuje Powerade Mountain Blast s příchutí lesního a tropického ovoce.

„Kategorie sportovních nápojů neustále roste, máme proto velkou radost, že našim spotřebitelům můžeme v letošní sezoně nabídnout novinku Powerade Citrus. Nápoj bude dostupný ve sportovních centrech, posilovnách, na benzínových stanicích, ale i v běžné prodejní síti. Jeho jedinečné složení a vyváženou chuť jistě ocení nejen aktivní sportovci,“ říká Jiří Kopejtko, marketingový manažer značky Powerade Coca-Cola HBC ČR a SR. Novinka je dostupná v klasickém půllitrovém balení se sportovním uzávěrem. 

Powerade je oficiální sportovní nápoj Olympijských her, který byl vyvinutý ve spolupráci s odborníky na výživu sportovců. Jedná se o izotonický sportovní nápoj, který tělu pomáhá doplňovat potřebné minerály, jako je sodík, draslík, hořčík, vápník a energii, kterou lidé ztrácí během sportovních výkonů. 

-stk-