Prima odhalila novinku pro podzim, uvede seriál Eliška a Damián

úterý, 20. června 2023, 11:35 TV MediaGuru

Vlastní romanticko-historický seriál s prvky fantasy je vůbec prvním v nabídce skupiny Prima. Uvede ho na podzim pod názvem Eliška a Damián.

Eliška a Damián, zdroj: FTV Prima

Eliška a Damián, zdroj: FTV Prima

Televize Prima nasadí na podzim při příležitosti svého 30. výročí, které připadá na úterý 20. června 2023, nový romantický seriál Eliška a Damián. V hlavních rolích se představí Emma Smetana a Robert Urban. Jde o první oznámenou novinku televizní skupiny pro letošní podzim a zároveň o první původní romanticko-historický seriál s prvky fantasy, který Prima připravuje.

Dále se v seriálu objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších známých tváří.

Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, zatímco Damián, kterého ztvárnil Robert Urban, přichází z roku 1758. Díky náhodně vzniklému elixíru začíná Damián cestovat časem, a čím dál tím častěji se začnou jeho cesty protínat s Eliščinými. Mezi hlavními hrdiny postupně vznikají sympatie. Obě hlavní postavy se ale budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. 

„Skupina Prima ušla za tři uplynulé dekády dlouhou cestu. Z malé regionální televize jsme se stali jedním z největších mediálních domů, který patří mezi lídry na trhu. Divákům k našemu jubileu přinášíme originální dárek v podobě nového romantického seriálu s dobrým koncem. Eliška a Damián nabídne humor, trochu tajemnou zápletku, ale hlavně milostný příběh, kde láska překonává bariéru staletí,“ říká o podzimní novince Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

-mav-