Primark oslavuje kampaní vztahy v komunitě LGBTQI+

sobota, 3. června 2023, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Primark se letos připojí k oslavě měsíce hrdosti. V rámci kampaně zaměřené na rodině představí i novou kolekci oblečení a doplňků.

Zdroj: Primark

Zdroj: Primark

Primark spouští kampaň zaměřenou na rodinu a vztahy založené na vzájemné lásce a porozumění, které nachází mnoho členů komunity LGBTQI+. Její součástí bude i nová kolekce oblečení a doplňků. 

Kampaň, která bude probíhat ve 422 prodejnách v 16 zemích, ukazuje spojení a lásku čtyř skutečných rodin. Snímky, na nichž se objevují a které nafotily samotné rodiny, představují zákulisí čtyř rodin z Velké Británie a Německa.

„Letošní kampaň je zaměřena na význam nalezené rodiny; rodiny, kterou najdeme, a rodiny, která najde nás. To je vidět v celé kampani, od krásných, autentických obrázků a vyprávění příběhů až po inkluzivní sortiment výrobků. Pro mnoho lidí z LGBTQI+ komunity je nalezená rodina pojem, který se používá k označení skupiny lidí, kteří se navzájem podporují, respektují a starají se o sebe, čímž vytvářejí svou vlastní jedinečnou rodinnou jednotku, a to jsme chtěli ocenit,“ popisuje Charlie Magadah-Williams, vedoucí oddělení pro diverzitu a inkluzi ve společnosti Primark. 

Nová kolekce, která bude v rámci kampaně uvedena na trh, zahrnuje barevná trička s nápisy „Family“ (rodina) a „Proud“ (hrdý), mikiny, vesty a doplňky včetně čepic, barevných ponožek, šperků a odznaků. Kolekce je k dispozici pro dospělé i děti v různých velikostech od XS do 3XL a ceny začínají od 80 Kč.

Zástupci LGBTQI+ společnosti Primark se budou účastnit akcí Pride a pořádat společenská setkání, kde kolegům nabídnou příležitost spojit se s jejich vlastní nalezenou rodinou. Primark bude také organizovat akce zaměřené na zákazníky ve vybraných prodejnách a oslavovat Pride s komunitou LGBTQI+ na více místech. 

Letos Primark také oslaví pět let spolupráce s ILGA World, Mezinárodní asociací lesbiček, gayů, bisexuálů, transsexuálů a intersexuálů, darem ve výši 150 000 liber (4,1 mil Kč). Za poslední čtyři roky věnovala této organizaci již přes 13 mil. korun. 

-stk-