Samsung přidal do svých televizorů internetovou Garáž TV

středa, 21. června 2023, 14:15 TV, Aktuality MediaGuru

Nejsledovanější automobilová YouTube televize na Slovensku a v České republice, jak sama sebe Garáž TV označuje, je nově k dispozici také pro majitele zobrazovačů značky Samsung. O její podpoře informovaa firma minulý týden v tiskové zprávě.

Prostředí chytrých televizorů Samsung

Prostředí chytrých televizorů Samsung

„Automobiloví nadšenci ocení aplikaci Garáž TV zaměřenou na recenze a testování aut. Jedná se o jednu z nejsledovanějších TV na téma motorismu v Česku a na Slovensku,“ napsal Samsung. Jihokorejská firma o nové aplikaci fungovala při příležitosti přidání podpory dalších online služeb, a to Vodafone TV a KVIFF.TV. O jejich podpoře už si ale mohli čtenáři MediaGuru.cz přečíst na našich stránkách v uplynulých týdnech a měsících.

Chytré televizory společnosti Samsung podporují všechny známé globální i lokální streamovací služby. Ze světových platforem mají vlastní aplikaci pro operační systém Tizen například služby Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV, Rakuten TV, SkyShowtime a další. Z lokálních pak lze využívat například Voyo od televize Nova, iVysílání České televize či Prima+ od televize Prima. Nové aplikace jsou součástí modelových řad od roku 2018.

-lukpol-