Sporstribal po čtvrt roce vyřadila kanál o elektromobilech

úterý, 27. června 2023, 07:05 TV, Aktuality MediaGuru

Začátkem března se v nabídce streamingové služby Sportstribal, která působí i na českém trhu, objevila stanice EV Channel, dříve známá jako Volty. Program byl nyní z programového průvodce online platformy vyřazen.

EV Channel byl do nabídky Sporstribal zařazen začátkem března. Zdroj: Shutterstock

EV Channel byl do nabídky Sporstribal zařazen začátkem března. Zdroj: Shutterstock

EV Channel, který sám sebe charakterizuje jako první a jediný televizní kanál věnovaný výhradně problematice elektromobilů, byl v uplynulých dnech vyřazen z nabídky streamingové služby Sportstribal. Programová novinka vydržela v nabídce online platformy čtvrt roku. Tento krok lze pravděpodobně hodnotit tak, že po danou dobu, kterou je možné označit jako zkušební, si nenašlo k vysílání tohoto programu dostatečné množství diváků.

Služba Sporstribal funguje v České republice na řadě zařízení, zejména jako aplikace v televizorech připojených k internetu, k dispozici je také přímo webové rozhraní, takže je možné obsah volně dostupných televizních kanálů přehrávat přes internetový prohlížeč. Na našem trhu je část programů omezena z důvodu tzv. geoblokace. Pokud si je tedy divák zkusí na našem území přehrát, objeví se mu statická informace, že stanice není v daném regionu dostupná.

-lukpol-