T-Mobile přináší v roztančené letní kampani data i dárky

čtvrtek, 29. června 2023, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

T-Mobile spouští svou letní kampaň s claimem „Roztočte to s dárky od nás“. Svým zákazníkům rozdává data navíc a další dárky.

Z letního spotu T-Mobile, zdroj: T-Mobile

Z letního spotu T-Mobile, zdroj: T-Mobile

„Roztočte to s dárky od nás,“ vyzývá T-Mobile ve své nové letní kampani. Svým zákazníkům v ní nabízí tři prázdninové bonusy – 30 GB dat navíc a k tomu dárek v podobě slunečních brýlí a zmrzliny. 

„Naše zákazníky jsme o oblíbený letní bonus v podobě extra porce dat nechtěli ochudit ani letos, a tak jsme pro ně připravili 30 GB. Chtěli jsme je ale překvapit ještě něčím navíc, a proto jsme pro ně do naší aplikace připravili i další dárky, díky kterým, jak věříme, si léto užijí na maximum. Aktuální kampaň se zaměřuje na budování brand image a komunikuje naše bonusy jako neodmyslitelnou součást letní zábavy,“ říká Ladislav Báča, ředitel značky a marketingové komunikace, T-Mobile Česká republika.

Základ letní kampaně tvoří televizní spot z prostředí koupaliště, kde se na parketu u zmrzlinového stánku představuje za zvuku hitu „Pump Up the Jam“ duo hlavních hrdinů, zmrzlinářka a tanečník Zdeněk Chlopčík. Nasazena bude od začátku července v televizi, tisku, kině, outdooru, na internetu a sociálních sítích, včetně TikToku, a v místě prodeje. Poběží do konce srpna, kdy speciální prázdninová nabídka skončí.

Pod kampaní je podepsán tým Ticino z WPP. Rožie se ujal Prokop Motl v produkci Creative Embassy. Natáčení probíhalo na letním koupališti u Sletiště v Kladně. O mediální plánování a nákup se stará agentura EssenceMediacom, digitální formáty a microsite zajišťuje Proboston. Klíčové vizuály vytvořili Alexander Dobrovodský a Tomáš Tomášek.

Mobilní data navíc si zákazníci aktivují v aplikaci Můj T-Mobile a na prodejnách si pak mohou vyzvednout sluneční brýle a nanuk. Nabídka se týká všech zákazníků s pravidelným měsíčním vyúčtováním, kteří nevyužívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy.

-stk-