4slim chce edukovat ke změně stravovacích návyků

pátek, 21. července 2023, 10:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Kávoviny chce se svou značkou 4slim podporovat zdravý životní styl všech generací.

Zdroj: 4slim / Kávoviny

Zdroj: 4slim / Kávoviny

Značka 4slim z portfolia pardubické firmy Kávoviny se ve své strategii zaměřuje na ty, kteří vyznávají nebo chtějí vyznávat zdravý životní styl. Nabízí jim celou řadu zdravějších sladidel, mouky, oříšků, proteinů, vitamínů, čajů, doplňků stravy, sušených plodů a ovoce, semínek, olejů, octů, soli či potravin pro vegany a diabetiky. 

„Podporujeme zdravý životní styl všech generací. Naše cílové skupiny jsou lidi, kteří se chtějí cítit dobře, preventivně o sebe pečují, mají rádi aktivní životní styl, doplňují vitamíny a minerály. Pomáháme zachovat si energii, dobrý spánek, najdete u nás i zdravější mlsání pro děti, produkty pomáhající harmonizaci trávení seniorů, pro diabetiky či speciální diety,“ popisuje Lea Striežencová, ředitelka produktového managementu a marketingu společnosti Kávoviny. 

Značka se snaží své spotřebitele edukovat a motivovat ke změně stravovacích návyků. V sortimentu má například patentované nízkokalorické sladidlo nové generace – Čekankový Original 4slim nebo Čekankový Natural 4slim s vysokým obsahem prospěšné vlákniny, bez obsahu lepku, laktózy a konzervantů, s nízkým glykemickým indexem, vhodné pro diabetiky, sportovce i děti. „Obsahuje až 71% přírodní rozpustné vlákniny a nezpůsobuje vznik zubního kazu,“ přibližuje Striežencová. 

Pro propagaci využívá značka zejména online marketing, komunikuje na sociálních sítích a také spolupracuje s vybranými bloggery. Součástí marketingové komunikaci jsou i recepty pro zdravější mlsání, nejen na nepečené a pečené dorty. „Neustále také odměňujeme naše věrné zákazníky slevami a zlepšujeme uživatelský komfort e-shopu,“ dodává Lea Striežencová s tím, že na e-shopu 4slim je k dispozici kompletní nabídka produktů. 

-stk-