Ambasadorkou L’Oréal Paris se stala Kendall Jenner

čtvrtek, 27. července 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Modelka Kendall Jenner se stala globální ambasadorkou značky L’Oréal Paris.

Kendall Jenner, zdroj: L'Oréal Paris

Kendall Jenner, zdroj: L'Oréal Paris

Kosmetická značka L'Oréal Paris navázala spolupráci s modelkou Kendall Jenner. Od září letošního roku se stane hlavní tváří pro kategorii make-upu.

„Značce L'Oréal Paris je ctí, že může oznámit partnerství s jednou z nejvlivnějších žen světa. Jedná se o významný krok v rámci našeho poslání umocnit postavení všech žen kdekoli na světě. Kendall Jenner by pravděpodobně mohla být stejně úspěšná i v jakékoliv jiné době, ale její hodnotu, volby i její image by měli tendenci určovat, nebo dokonce kontrolovat jiní. Ale Kendall Jenner nedefinuje nikdo jiný než Kendall Jenner. Je ztělesněním toho, co generace Z představuje: má vlastní identitu, s hrdostí se rozvíjí a inspiruje ostatní k tomu samému,“ říká ke spolupráci globální prezidentka L’Oréal Paris Delphine Viguier-Hovasse. 

Kendall Jenner se narodila v Los Angeles v roce 1995. Vyrůstala za přítomnosti televizních kamer při natáčení reality show „Keeping up with the Kardashians“, dokumentující život její rodiny. S modelingem začala ve 13 letech. Dnes má dvanáctý nejsledovanější účet na Instagramu.

-stk-