Bezplatný kanál DAZN Women’s Football je v Česku

úterý, 25. července 2023, 11:10 TV, Aktuality MediaGuru

Nabídka bezplatných sportovních kanálů z kategorie FAST se českým fanouškům opět rozšířila.

Vizuál nového sportovního kanálu. Zdroj: DAZN

Vizuál nového sportovního kanálu. Zdroj: DAZN

Provozovatel streamingové služby Rakuten TV rozšířil své portfolio o program DAZN Women’s Footbal, který následuje stanici FIFA+.

Rozšíření programové nabídky o DAZN Women’s Football není nikterak překvapivé, bylo načasováno při zahájení fotbalového šampionátu žen. Zajímavá je naopak skutečnost, že tato stanice je k dispozici i pro diváky v České republice. Jde o vůbec první přítomnost značky DAZN na poli lineárních kanálů na našem území. DAZN Women’s Football je nově k dispozici například i zájemcům ve Francii, zde ovšem na platformě Pluto TV. V Česku ovšem tato služba nefunguje.

Na co se mohou diváci stanice DAZN Women’s Football těšit? To prozrazuje její provozovatel na svém webu. Půjde konkrétně o fokus na oblíbené hráčky, týmy i jednotlivé fotbalové ligy. DAZN Women’s Football má být FAST kanálem, který divákům nabídne doslova to nejlepší napříč ženským fotbalem. Nabídka bezplatných sportovních kanálů Rakuten TV začíná být pro českého diváka poměrně zajímavá. Ve spolupráci s FIFA se zde nedávno objevil i její lineární „plus“ program.

-lukpol-