Bezrealitky kampaní představí benefity přímého prodeje

středa, 26. července 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bezrealitky v nové kampani prezentují nejčastější příběhy jejich klientů.

Zdroj: Bezrealitky

Zdroj: Bezrealitky

Ve své letošní největší kampani se Bezrealitky vrací ke svým kořenům a představují nejčastější životní příběhy, které se současné době na realitním trhu odehrávají. Základem celé kampaně se stala předpona „bez“, na základě které je komunikována většina benefitů této digitální platformy. 

Na několika vizuálech ukazuje kampaň příběhy různých cílových skupin –  od mladých lidí, kteří si poprvé mohou dovolit větší byt k pronájmu, přes rodiče, hledající lepší dispozici pro nově narozené dítě, po partnery, kteří si mohou koupit první společné bydlení, nebo studenty shánějící co nejlepší podnájem celého bytu.

„Hledali jsme jednoduchou informaci, která na první pohled podtrhne to, v čem jsme nejlepší. Těm, co nás znají, připomene, proč by se Bezrealitky měly stát místem první volby. Novým klientům pak vysvětlí, v čem jsme lepší než realitní kanceláře, realitní servery nebo třeba sociální sítě a bazary,“ vysvětluje e-commerce manažer Bezrealitky Ondřej Strada.

Kampaň, kterou s interním týmem pod jeho vedením připravila agentura Proficio, bude mít hlavní těžiště online. Využívat bude kromě bannerových pozic také branding největších zpravodajských serverů, v rámci videoobsahu se objeví především v reels a story formátech na Instagramu a Facebooku. Své zastoupení bude mít také v rámci Pinterestu. Další formáty pak budou kopírovat cílovou skupinu – studentská témata se tak objeví například na TikToku. Ve vybraných regionech kampaň vstoupí také do outdooru a svou část odehraje také v rámci pravidelné komunikace s komunitou ve formě realitních newsletterů.

Češi se s kampaní budou setkávat dlouhodobě a jednotlivé vizuály by měly respektovat aktuálně řešené realitní problémy jednotlivců i domácností.„Například od srpna do září se budeme zaměřovat na studentské ubytování. Chceme mimo jiné komunikovat výhody bydlení ve vlastním bytě oproti kolejím. A zároveň připomenout, jakou roli u studentů hraje to, že pokud najdou bydlení bezpečně přes Bezrealitky, nemusí realitnímu zprostředkovateli platit provizi ve výši jednoho nájmu,“ doplňuje Ondřej Strada. „Ke konci roku zase budeme řešit zásadnější otázky – třeba jak naplánovat změnu bydlení spojenou s narozením potomka nebo jak se s partnerem sestěhovat do vlastního.“

-stk-