Billa se ve věrnostní kampani spojuje s OMV

středa, 5. července 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Billa se v nové věrnostní kampani spojuje se sítí čerpacích stanic OMV.

Vizuál k věrnostní kampani obchodního řetězce BIlla, v níž se spojuje s OMV, zdroj: Billa

Vizuál k věrnostní kampani obchodního řetězce BIlla, v níž se spojuje s OMV, zdroj: Billa

Billa startuje novou věrnostní kampaň, v níž se spojuje se sítí čerpacích stanic OMV. Zákazníci mohou získat za nákup v obchodech v minimální hodnotě 500 korun slevu u čerpacích stanic OMV. Sleva platí na benzín i naftu a také na mycí program Top. Pokud naopak zákazníci natankují u OMV více než 30 litrů paliva, mají možnost získat voucher na slevu 50 Kč v obchodech Billa. Akce potrvá od 3. července do 31. srpna na vybraných čerpacích stanicích OMV.

Zákazníci se mohou do akce zapojit tím, že v době od 3. do 31. července nakoupí v prodejnách Billa za více než 500 korun a předloží svou Billa Bonus Club kartu. To stačí k získání slevového poukazu, který lze využít až do 31. srpna na vybraných čerpacích stanicích OMV na slevu 2 Kč/l na základní palivo, 3 Kč/l na prémiové palivo nebo na mycí program Top. Slevu na mycí program je možné uplatnit samostatně, ale i se slevou na vybrané palivo. Pro uplatnění jakékoliv ze slev stačí předložit slevový poukaz na pokladně. V případě, že zákazníci chtějí využít kromě slevy na palivo i slevu na mycí program Top, musí pouze informovat obsluhu.

Na stanicích OMV obdrží zákazníci za natankování více než 30 litrů paliva voucher na slevu 50 Kč v prodejnách Billa s platností do 31. července. „Do našich prodejen se mnoho zákazníků dopravuje osobními vozy, a to zejména při cestách za většími rodinnými nákupy. Věříme proto, že nejen je tato akce potěší a zpříjemní jim nakupování,“ říká Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace a tisková mluvčí Billa. 

Slevu mohou zájemci uplatnit jen se zákaznickou kartou v mobilní aplikaci OMV MyStation, kterou si zákazníci stáhnou zdarma v Appstore nebo Google Play. Slevový poukaz lze uplatnit pouze jednou spolu s jednotlivou zákaznickou kartou v mobilní aplikaci OMV MyStation. Nelze ji kombinovat s žádnou další slevou nebo zvýhodněním.

-stk-