Blue Style Prima Fest navštívilo přes 15 tisíc lidí

pondělí, 24. července 2023, 17:20 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Zatím svou nejvyšší návštěvnost zaznamenal rodinný letní festival Blue Style Prima Fest. Letos na něj zavítalo 15 tisíc návštěvníků.

Blue Style Prima Fest, zdroj: Solootions, FTV Prima

Blue Style Prima Fest, zdroj: Solootions, FTV Prima

Čtvrtý ročník rodinného festivalu Blue Style Prima Fest navštívilo přes 15 tisíc návštěvníků, což je nejvíce v jeho historii. Letošní ročník opět zajistila primácká agentura Solootions ve spolupráci s CK Blue Style, rádiem Kiss a zábavním parkem Šikland.

Na festivalu vystoupili například Chinaski, Jelen, Slza, Tomáš Klus, Eva Burešová, Pokáč, O5 a Radeček nebo Dalibor Janda. Nickelodeon dětské pódium nabídlo dětské hity v podání Míši Růžičkové, skupin Čiperkové, Zlobila s.r.o. a dalších interpretů.

Titulárním partnerem akce byla už čtvrtým rokem za sebou cestovní kancelář Blue Style.

„I přes velkou festivalovou konkurenci a vysoké teploty jsme přilákali ještě více návštěvníků – mimo jiné i díky kvalitnímu line-upu s předními českými interprety. Podařilo se nám propojit televizi s open air akcí, která přináší širokou nabídku zážitků pro celou rodinu,"uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury Solootions.

„V roli hlavního partnera se cítíme dobře již několik let, protože tento festival nabízí přesně to, co naše cestovní kancelář – zábavu, pohodu, relax a poznávání pro širokou rodinu," přiblížila Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style.

-mav-