Čedok si připomíná 103. výročí letním střešním kinem

neděle, 23. července 2023, 07:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

U příležitosti 103 let od svého založení pořádá Čedok promítání cestovatelských filmů Čedokino.

Zdroj: Čedok

Zdroj: Čedok

Cestovní kancelář Čedok si v letošním roce připomíná 103. výročí od svého založení, kdy začala organizovat první autokarové zájezdy nebo vyhlídkové jízdy po Praze. U této příležitosti pořádá promítání cestovatelských filmů Čedokino v letním kině Sunset Cinema na střeše obchodního centra Arkády Pankrác. 

Během víkendu od 21. do 23. července na návštěvníky čekají hollywoodské snímky, kde hraje cestování nebo destinace hlavní i vedlejší roli. Na promítání mohou návštěvníci vyhrát také zájezd do Řecka pro dva zdarma.

V loňském roce zaznamenal Čedok nejlepší výsledky a nejvyšší počet klientů od roku 1989, letošní rok bude podle generálního ředitele společnosti Stanislava Zemana ještě lepší. „Léto je ještě v plném proudu, ale už nyní jsme svou pozici zdvojnásobili, dodává

Žebříček nejoblíbenějších destinací vede Turecko, dále mezi pět nejoblíbenějších zemí, kam se jezdí na dovolenou u moře, patří též Bulharsko, Egypt nebo Španělsko, včetně Kanárských ostrovů. Skokanem roku je letos stoprocentně Albánie, Černá Hora nebo Madeira. Z exotiky na zimní sezónu se pak už nyní prodal dvojnásobek zájezdů, nejvíce klientů rezervuje Dominikánskou republiku, Zanzibar a Thajsko, daří se i loňské novince Madagaskaru. Poprvé v historii se poletí přímo z Prahy také na Srí Lanku nebo do Keni.

-stk-