CopyCamp se v září zaměří na to, „jak se rodí hvězdy“

čtvrtek, 13. července 2023, 07:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Letošní ročník konference CopyCamp se uskuteční v září a nabídne osm přednášek, ve kterých se řečníci podělí o své zkušenosti s hvězdnými kampaněmi a obsahem.

CopyCamp, zdroj: H1.cz

CopyCamp, zdroj: H1.cz

CopyCamp, konference určená především copywriterům a obsahovým specialistům, se uskuteční 21. září v pražském kině Světozor. Třináctý ročník má podtitul „Jak se rodí hvězdy“ a nabídne osm přednášek, ve kterých se řečníci podělí o své zkušenosti s hvězdnými kampaněmi a obsahem. Součástí konference budou i workshopy.

Konferenci odstartuje Patrik Gregor z H1.cz, který se podívá na to, jak umělá inteligence ovlivní SEO obor. Vojtěch Prokeš z Behavia poodhalí zákulisí budování hvězdné značky, Tatiana Hořavová z Ogilvy nasdílí tipy, jak na humor. Ondrej Mikuš poté představí, jak vzniká kampaň, o které se mluví po celém Slovensku, a jak s ní pracovat na sociálních sítích. Vladana Bačová přiblíží profesi UX writera. Tady_Tali promluví o tom, jak se (ne)stát hodnotným influencerem. K závěru konference vystoupí Martina Bechyňová z Liftaga, která se podělí o zkušenosti o tom, jak dobrý community management může udělat hvězdu. David Suda na závěr promluví o tom, jak na idea making v praxi.

Program konference doplňuje ještě dopolední blok workshopů. Jana Dorčáková a Jakub Stanjura účastníkům přiblíží umění microcopy a Vladana Bačová ukáže, jak namixovat obsah, aby odpovídal obchodním strategiím. Workshopy i hlavní program proběhnou v prostorách kina Světozor.

Další podrobnosti o řečnících, programu a lístcích jsou k dispozici na webových stránkách www.copycamp.cz.

-mav-