DVTV spustí vlastní televizní kanál na podzim

pátek, 7. července 2023, 14:20 TV MediaGuru

Internetová platforma DVTV rozšíří své portfolio na podzim letošního roku o již delší dobu avizovaný lineární televizní kanál.

Aktuální moderátorský tým DVTV - Daniela Drtinová, Martin Veselovský a Daniela Písařovicová. Zdroj: DVTV

Aktuální moderátorský tým DVTV - Daniela Drtinová, Martin Veselovský a Daniela Písařovicová. Zdroj: DVTV

Lineární televizní kanál DVTV má zahájit letos na podzim. V promluvě ke svým divákům to uvedli moderátoři Daniela Drtinová a Martin Veselovský, kteří za projektem stojí od samého počátku.

„Na podzim pro vás chystáme nové pořady a rozjezd IPTV, tedy našeho nového televizního kanálu mluveného slova,“ oznámil chybně Veselovský, který si spletl technologii s lineárním vysíláním označovaným buďto jako kabelová nebo internetová televize. Spuštění klasické televizní stanice v prostředí telekomunikačních služeb je pro DVTV dalším ze způsobů, jak může dostat k potenciálním předplatitelům svůj obsah. Od letošního roku už je obsah platformy dostupný pouze předplatitelům.

DVTV zároveň oznámila, že dosáhla hranice dvaceti tisíc předplatitelů, tedy „členů kmene“, jak moderátoři o platících zákaznících často s oblibou hovoří. V poděkování divákům se internetová platforma nedržela při zemi. „Jsme moderátoři internetové televize, která pro vás již devět let točí ty nejlepší rozhovory v Česku,“ konstatovala Drtinová. Tomuto silnému tvrzení se nelze divit. DVTV potřebuje předplatitele zaujmout, marketing a PR hraje proto v tomto směru nezastupitelnou roli.

-lukpol-