Hudební TV 360 Tune Box je dočasně v nabídce Kuki

sobota, 15. července 2023, 08:35 TV, Aktuality MediaGuru

Celé zaří je v nabídce online televize Kuki na pozici tzv. Promo kanálu hudební kanál 360 Tune Box. Provozovatel služby tentokrát vybral jako ochutnávku program, který zákazníci běžně nemají k dispozici.

Hudební stanice jsou jako ochutnávky aktuálně k dispozici ve službách Kuki a Plustelka

Hudební stanice jsou jako ochutnávky aktuálně k dispozici ve službách Kuki a Plustelka

„Červencový promo kanál v telce Kuki věnujeme všem milovníkům hudby. Po celý měsíc se můžeš vozit na hudební vlně s kanálem 360 Tune Box HD. Tato hudební stanice vysílá 24 hodin denně videoklipy i živé koncerty. Vysílání, které je v angličtině, ti přinese rozmanitý výběr žánrů. Od rockové po taneční hudbu, od hip-hopu k popu, od indie rock k elektronické hudbě. Promo kanál je dostupný ve všech tarifech Kuki zdarma,“ informuje provozovatel internetové a IP televize.

Zákazníci Kuki mohou sledovat program 360 Tune Box HD v plné podobě, v jaké je ho možné v online prostředí poskytnout, tedy včetně zpětného zhlédnutí, které má standardně rozsah 48 hodin. Vlastníkem televize je francouzská skupina Canal+, majitel operátora Skylink, která v uplynulých měsících plně převzala společnost SPI International. Běžně placený hudební kanál zpřístupnila v pozemním vysílání na Slovensku i služba Plustelka. Aktuálně šíří v promo režimu kanál MTV 00s.

-lukpol-