Jan Čadek přebírá vedení online segmentu skupiny Prima

čtvrtek, 20. července 2023, 14:55 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Skupina Prima mění vedení svého online segmentu. Po odchodu Igora Kalaše jej bude řídit obchodní ředitel rádií Media Clubu Jan Čadek. Jeho zástupcem je Hung Nguyen.

Jan Čadek, zdroj: FTV Prima

Jan Čadek, zdroj: FTV Prima

Skupina Prima mění po odchodu Igora Kalaše strukturu vedení online segmentu. Od 1. srpna přebere jeho řízení dlouholetý obchodní ředitel divize rádií Media Clubu Jan Čadek. Jeho zástupcem se stane Hung Nguyen, dosavadní ředitel vývoje online technologií skupiny Prima. Oba se i nadále budou věnovat agendě, kterou vykonávali doposud.

Janu Čadkovi bude reportovat i Tomáš Večeřa na pozici ředitele online zpravodajství a Petr Hatlapatka na pozici obchodního ředitele online divize Media Clubu. Za video platformu Prima+ je nadále zodpovědný ředitel VOD Josef Beneš, jenž bude nově reportovat přímo generálnímu řediteli skupiny Prima Marku Singerovi.

„Online je jeden ze tří důležitých pilířů skupiny Prima, kde máme obrovský potenciál rozvíjet naši nabídku. Honza je velice zkušený a energický manažer, který mnohokrát prokázal, že dokáže systematicky budovat svěřený segment, motivovat a rozvíjet svůj tým i nastavovat efektivní procesy. Hungy zase demonstroval svůj tah na bránu při vývoji a zavádění nové platformy prima+. Oběma přeji na jejich nových pozicích hodně štěstí,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Hung Nguyen, zdroj: FTV Prima

Hung Nguyen, zdroj: FTV Prima

Jan Čadek se v prostředí médií pohybuje více než dvacet let. Svou kariéru začínal jako ředitel rádií Kiss v tehdejší síti Radio Investments, kde působil i jako manažer nových rozvojových projektů. Po akvizici šesti rádií skupinou GES a jejich sjednocení pod značku Radio United Services se stal jejím obchodním ředitelem. V čele obchodního rádiového týmu zůstává i po roce 2018, kdy se obchodní část rádií přesunula pod křídla mediálního zastupitelství Media Club.

Hung Nguyen působí na Primě od roku 2020, kdy nastoupil jako projektový manažer online projektů a postupně se vypracoval na ředitele vývoje technologií skupiny Prima. V minulosti působil jako konzultant ve společnosti Deloitte a jako Operations Manager v Uber Eats. 

Igor Kalaš nastoupil do skupiny Prima na začátku letošního roku, po půl roce tak ze skupiny odchází.

-mav-