Kamali od Home Credit se pouští do srovnávací kampaně

čtvrtek, 20. července 2023, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové reklamní kampani ukazuje Kamali od Home Creditu podmínky mezi mikropůjčkami.

Zdroj: Repro YT Kamali

Zdroj: Repro YT Kamali

Kamali od Home Creditu spouští novou kampaň, v níž otevřeně ukazuje podmínky mezi mikropůjčkami, srovnává se s konkurencí a klade si jednoduchou otázku, proč je nabídka na trhu malých půjček tak odlišná. Cílem je mimo jiné se zasadit o kultivaci trhu. 

„Jak ukazuje samotný spot, Home Credit umí nabídnout pod svojí značkou Kamali slušnou malou půjčku, za 10 000 Kč na jeden měsíc zaplatí zákazník 330 Kč. V reklamě jsme otevřeně ukázali, že za zapůjčení stejné sumy si zákazník od jiných poskytovatelů musí připravit až 3250 Kč,“ uvádí Roman Kůgel, vedoucí odpovědný za Kamali v Home Creditu.

Kamali v kampani akcentuje rozdílnost v cenových hladinách. „Novou kampaní otevíráme debatu, jak je možné, že Kamali může mít přibližně 10krát nižší náklady pro klienta, než je průměr trhu mikropůjček, a přesto být zisková? Poplatkem za poskytnutí, který v našem spotu ukazujeme, celý tento nehezký příběh teprve začíná. Dalším, a to minimálně stejně závažným nákladem pro klienta, jsou poplatky za prodloužení půjčky, které si většina poskytovatelů na trhu mikropůjček dovolí nastavit ve výši několika tisíců za měsíc v případě již zmiňované půjčky ve výši 10000 Kč,“ vysvětluje Kůgel.  

Kampaň je k vidění v televizi a na internetu. Nasazena jen od první poloviny července na stanicích skupiny Prima, AtmediaTV Óčko. Ke zhlédnutí jsou také na Youtube.

Na jejich vzniku se opět podílela zlínská IS Produkce, kreativa vznikla v Home Creditu, jehož interní oddělení přišlo s nápadem vymezení se vůči trhu mikropůjček. Novým spotem navazuje Kamali na své předcházející reklamy ve formě písně, která provází diváka celou reklamou. Tentokrát je postavena na tom, že skupina kamarádů zdolává české kopce na kolech a navozuje pozitivní emoce vycházející z toho, že si díky půjčce mohli výlet užít.

Home Credit zapojuje do kampaně na Kamali ženy

neděle 1. srpna 2021

-stk-