Komunikaci a brand Aricomy vede Michal Malysa

úterý, 25. července 2023, 09:30 Aktuality, Marketing, PR, Lidé MediaGuru

Michal Malysa zodpovídá v roli Head of Brand and Communications mimo jiné za značku a za externí a interní komunikaci firmy.

Michal Malysa, zdroj: Aricoma

Michal Malysa, zdroj: Aricoma

Komunikaci ve společnosti Aricoma, poskytovateli ICT služeb a součásti skupiny KKCG, vede Michal Malysa. V roli Head of Brand and Communications zodpovídá mimo jiné za značku, externí a interní komunikaci firmy. Ta na konci června oznámila, že jméno Aricoma převezmou v rámci rebrandingu do konce roku postupně všechny její firmy.

Michal Malysa má v oblasti komunikace a PR více než jedenáct let zkušeností. Před nástupem do společnosti Aricoma vedl komunikaci ve firmě Eurowag během jejího vstupu na londýnskou burzu, externí komunikaci v Deloitte a PR tým agentury Grayling. Předtím působil osm let jako novinář, například v TV Nova, Českém rozhlase, Pražském Deníku nebo České televizi.

Aricoma sjednocuje značky zaměřené na IT infrastrukturu, cloudové technologie, podnikové aplikace, kybernetickou bezpečnost, digitalizaci veřejného sektoru a systémovou integraci. Jsou mezi nimi Autocont, regionální lídr v oblasti IT služeb; expert na kybernetickou bezpečnost AEC; vývojáři softwaru pro veřejný sektor CES EA a část společnosti Komix a odborníci na e-commerce Internet Projekt. Všechny do konce roku postupně přijmou jméno Aricoma. Později je budou následovat letošní akvizice – společnosti zaměřující se na SAP řešení Sabris Consulting a Consulting 4U a vývojáři softwaru pro veřejný sektor SYSCOM Software.

-mav-