Kuki rozšířila svoje televizní tarify o desítky kanálů

čtvrtek, 27. července 2023, 07:20 TV, Aktuality MediaGuru

Placená televize Kuki v rámci boje o zákazníka obohatila jednotlivé tarify o nové programy. Nabídka Kuki S se rozrůstá o čtrnáct stanic, Kuki M o 27 stanic a Kuki L o více než tři desítky programů.

Prostředí placené televize Kuki. Zdroj: Kuki

Prostředí placené televize Kuki. Zdroj: Kuki

Nejnižší tarif Kuki S naroste o 14 TV kanálů, celkem jich tedy nabídne už 61. V rámci Kuki M se povinná nabídka (tedy TV programy, které jsou v rámci tarifu pevně dané) rozšíří o 27 kanálů, u Kuki L o 32 kanálů. V rámci Kuki M bude nově možné sledovat 76 stanic, v případě Kuki L pak 108 stanic. Cena všech tarifů zůstává beze změny.

„Povinnou programovou nabídku rozšiřujeme o kanály různých žánrů, takže si každý najde to svoje. Diváci mezi novinkami objeví filmové, sportovní, zpravodajské, dokumentární i volnočasové stanice. Samozřejmě nadále platí, že u tarifů Kuki M a L část kanálů spadá do volitelné nabídky, takže zachováváme televizní svobodu,“ uvedl Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

Diváci, kteří využívají nejnižší tarif Kuki S, mohou nově sledovat pořady 2 až 7 dní zpětně. To bylo doposud možné jen u vyšších tarifů – v případě Kuki S měli zákazníci zpětné zhlédnutí omezené na dobu 24 hodin, což se však mění.

-lukpol-