Marketing Lentiama nově vede Aneta Novosadová

úterý, 18. července 2023, 16:40 Marketing, Aktuality, Lidé MediaGuru

Do čela marketingu společnosti Lentiamo nastupuje Aneta Novosadová.

Aneta Novosadová, zdroj: Lentiamo

Aneta Novosadová, zdroj: Lentiamo

Česká společnost Lentiamo, která se specializuje na segment péče o oči, od července tohoto roku mění strukturu s cílem zefektivnit komunikaci napříč odděleními a zrychlit růst firmy. Vedení oddělení marketingu přebírá po Tomášovi Bártkovi dosavadní brand a pricing manažerka Aneta Novosadová. Bártek se posouvá na pozici Chief Commercial Officer.

Aneta Novosadová v Lentiamo pracuje tři a půl roku. Ve firmě začínala na pozici Pricing Specialist a později Pricing Manager, kde vedla menší tým. Díky předchozím agenturním zkušenostem v kreativní agentuře Triad Advertising se podílela na přípravě tendru pro výběr kreativní agentury, která vytvořila současnou komunikační linku „Když špatně vidíte, je to vidět“. V dalších letech měla už z pozice Brand Managera na starost kompletní rebranding značky na slovenském, německém a rakouském trhu. Současně působila jako oficiální zástupce marketingového ředitele.

„Nyní máme sjednocenou značku Lentiamo napříč všemi 17 trhy, kde v současné chvíli působíme. Před námi je nyní práce na kontinuálním zvyšování povědomí o značce, posilování atributů značky a jednotné vizuální komunikaci. Zároveň se snažíme posilovat pozitivní vztah ke značce, což se nám díky skvělému insightu ,mžourání’ velmi dobře daří,” představuje svoje vize Novosadová. 

Zodpovídat se bude Aneta Novosadová Tomáši Bártkovi, který z pozice Chief Commercial Officer nově zastřešuje marketing, rozvoj zemí, zákaznický servis, optiky a business intelligence. Jeho úkolem je vedle lepší komunikace zmíněných oddělení také zvýšení zisku kamenných optik. 

-stk-