O2 TV startuje Fortuna:Ligu, zvýhodňuje tarif Sport Plus

pondělí, 17. července 2023, 18:30 Aktuality, TV MediaGuru

O2 TV Sport zahájí od 22. července přenosy z nového ročníku tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže. Nabídne i zápasy v předkolech Konferenční ligy.

Zdroj: O2

Zdroj: O2

Stanice O2 TV Sport nabídne stejně jako v předešlých letech všechna utkání fotbalové nejvyšší soutěže Fortuna: Ligy.  Přenosy zahájí v sobotu 22. července 2023. V rámci svého hlavního programu nabídne zápasy FK Teplice - FC Viktoria Plzeň a SK Slavia Praha - FC Hradec Králové. O den později přijdou na řadu duely FC Slovan Liberec – FC Baník Ostrava a AC Sparta Praha - SK Sigma Olomouc. Všechna ostatní utkání odvysílá O2 TV Fotbal ve své multidimenzi.

„Už v pátek od 20:00 hodin máme na O2 TV Sport velké preview před novou sezonou, ve kterém moderátoři David Sobišek a Petr Svěcený společně s experty Zdeňkem Folprechtem a Jakubem Podaným rozeberou letní přestupové období a přinesou rozsáhlé prognózy před startem Fortuna:Ligy,“ říká Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Od 26. července pak v pravidelném středečním slotu nabídne O2 TV Sport Footcast Preview, ve kterém David Sobišek a Jakub Podaný probírají témata, jež rezonují fotbalovým prostředím. Prostor dostane i datová analytika nebo kurzy před každým kolem ligy.

V sobotu i v neděli uzavírá odehrané duely pořad F:Iinito, jenž přináší sestřihy a ohlasy. Tradičně v pondělí od 20.00 hodin je v porgramu zábavná show Tiki-Taka.

Stanici O2 TV Sport se také podařilo získat vysílací práva na domácí utkání Viktorie Plzeň a Bohemians Praha 1905 ve druhém předkole Konferenční ligy. Fanoušci rovněž uvidí v přímém přenose domácí duel pražské Sparty ve 3. předkole Ligy mistrů UEFA.

V komunikaci televize O2 TV se opět objeví ambasador a bývalý brankář Petr Čech, Makhmud Muradov, UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, která aktuálně patří mezi TOP 30 nejlepších tenistek světa.

Se startem nové sezony mohou nyní fanoušci využít nabídku ke sledování O2 TV. „Připravili jsme zvýhodnění předplaceného tarifu Sport Plus, na kterém se nachází nejlepší sportovní obsah včetně Fortuna:Ligy, Ligy mistrů UEFA či vůbec poprvé všechny zápasy hokejové extraligy. Při aktivaci do konce srpna získá divák 20% slevu na celou sezonu, za 12 měsíců tak ušetří přes 700 Kč, což se v dnešní době hodí dvojnásob,“sdělila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Tarif Sport Plus nabízí sportovní kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4..

-mav-