Primark na webu nabízí možnost dostupnosti produktů

pátek, 21. července 2023, 12:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Primark spouští v České republice nové webové stránky. Bude na nich možné zjistit si dostupnost produktů na prodejnách.

Zdroj: Primark

Zdroj: Primark

Po pilotním projektu ve Velké Británii spouští Primark nové webové stránky i na českém trhu. Kromě nových funkcí nabídne web mnohem širší sortiment ve všech kategoriích. Návštěvníci si na něm budou moct zjistit dostupnost produktů v požadované velikosti na jednotlivých prodejnách. 

„Virtuální obchod“ Primarku je nyní obohacen o větší počet obrázků produktů, nabízí rovněž podrobnější informace o látkách a materiálech, původu i pokynech k péči, což bylo dosud možné nalézt pouze na etiketě nebo obalu. 

Kromě toho si zákazníci mohou na stránkách založit osobní účet a ukládat si do něj své nákupní preference nebo si vytvořit seznam přání oblíbených produktů. Možné je rovněž přihlásit se k odběru newsletteru. 

„Jsme rádi, že můžeme naše nové webové stránky spustit i v České republice. Víme, že zákazníci Primarku rádi chodí do našich obchodů a nyní jim chceme usnadnit prohlídku zboží tím, že jim nabídneme mnohem širší výběr našich produktů online, aby si je mohli předem prohlédnout a ověřit jejich dostupnost v nejbližším obchodě ještě před jeho návštěvou,“ říká Maciej Podwojski, ředitel společnosti Primark pro střední a východní Evropu. Postupně bude nový web zprzněn i na dalších trzích v regionu. 

Primark provozuje na českém trhu dvě prodejny, jednu v Praze na Václavském náměstí, druhou v Brně v obchodním centru Olympia.  

-stk-