Růžový slon připravil vrcholového průvodce na cesty

čtvrtek, 6. července 2023, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Růžový slon odstartoval svou letní kampaň, jejíž součastí je i tzv. vrcholový průvodce na cesty.

Zdroj: Repro reklama e-shopu Růžový slon

Zdroj: Repro reklama e-shopu Růžový slon

E-shop s erotickými pomůckami Růžový slon spustil novou letní kampaň s názvem „Léto plné vibrací“, která běží v televizi, rádiu a také kině. Její součástí jsou slevové akce i tzv. vrcholový průvodce na cesty – brožurka, která nabídne netradiční tipy a rady na cesty. 

Hlavní postavou kampaně zůstává maskot společnosti Růžový slon, který se letos v létě rozhodl zdolat všemožné vrcholy. S hlasem Martina Stránského nabídne tipy, jak si ještě lépe užít letní dovolené.  

„Letos poprvé jsme v rámci letní kampaně připravili vrcholového průvodce na cesty, ve kterém se skrývá spoustu originálních tipů a rad na cesty. Každý zákazník najde svého průvodce v balíčku nebo si ho může stáhnout na našem e-shopu. V souvislosti s tím jsme připravili také jednoduchou soutěž. Stačí se vyfotit s naším průvodcem na cestách, sdílet fotku na Instagramu a čekat na slosování, které bude probíhat každý týden po dobu prázdnin. Lidé mohou vyhrát poukazy v hodnotě 500 Kč a náš nový merch,“ komentuje novou kampaň majitel společnosti Adam Durčák. 

Kampaň je k vidění na kanálech Nova, Óčko a Markíza. Objeví se i v rádiích Evropa 2, Hitrádio, Fajn rádio a také online na Radio Kiss. Zhlédnout ji bude možné také v kinech Cinestar. Doplní ji online reklama a PR aktivity. Po celou dobu kampaně budou zákazníci moci využít 20% slevu na TOP 50 letních bestsellerů a sloní merch.

Kreativa byla připravena in-house ve spolupráci s agenturami Brand Family a Motionhouse.

-stk-