Super zoo rozšiřuje síť poboček i vlastní portfolio

pondělí, 24. července 2023, 07:15 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Super zoo otevřelo v Plzni svou 350. prodejnu. Zároveň rozšiřuje své vlastní portfolio – přidává novou značku krmiva pro psy Elbeville.

Společnost Super zoo rozšiřuje svou pobočkovou síť. V Plzni otevřela svou 350. prodejnu. „Díky zájmu ze strany zákazníků můžeme otevírat další prodejny a přibližovat se jim tak co nejvíce je to možné. Dostupnost pro všechny zákazníky je pro nás prioritou,“ říká Dušan Plaček, majitel a zakladatel skupiny Plaček, do které Super zoo spadá. 

Letošní rok je pro Super zoo zatím úspěšný. „Na rozdíl od jiných segmentů jsme v tom našem nepozorovali žádné změny v nákupním chování.  Naši zákazníci svým mazlíčkům dopřávají stále stejně, v některých případech i více. Meziroční nárůst tržeb se drží kolem 12 %,“ popisuje Luboš Rejchrt, provozní ředitel Super zoo. 

Začátkem letošního roku spustil řetězec mobilní aplikaci, která věrným zákazníkům nabízí slevové akce. V druhé polovině roku v ní přibude možnost výběru elektronické nebo klasické účtenky. Kromě toho se stal generálním partnerem filmu Gump – jsme dvojka. „S filmem Gump nás spojuje společná filozofie a chuť pomáhat opuštěným zvířatům. Proto jsme se rozhodli, že naše partnerství nepostavíme pouze na product placementu, ale že ho podpoříme dlouhodobou kampaní zaměřenou především na podporu útulků a edukaci společnosti v této oblasti,“ dodává Luboš Rejchrt.

Super zoo podpoří kampaní své partnerství s Gumpem

čtvrtek 29. června 2023

Kromě toho Super zoo rozšiřuje portfolio vlastních značek, do něhož přidává ultraprémiové holistické krmivo pro psy Elbeville. Klade důraz na lokální suroviny v té nejvyšší možné kvalitě. „Od uvedení na trh dostáváme pozitivní reakce od našich zákazníků, kteří si chválí jak recepturu z lokální surovin, tak také vysokou stravitelnost, kterou zajišťuje kvalitní složení i technologie výroby. Ta je založena na procesu extruze, při které vznikají v granulích malé bublinky, jež napomáhají žaludečním šťávám se snadnou stravitelností granulí nejen od povrchu, ale také zevnitř,“ přibližuje Martina Mačková, Product Development & Marketing Manager Super zoo.

-stk-