Taťána Kuchařová je tváří značky Vivense ČR

pondělí, 24. července 2023, 13:20 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Taťána Kuchařová, která se v minulosti angažovala v mnoha globálních projektech, se stala ambasadorkou značky Vivense Česká republika.

Vizuál Vivense s T. Kuchařovou, zdroj: Vivense

Vizuál Vivense s T. Kuchařovou, zdroj: Vivense

Vivense, evropská značka nábytku a bytových doplňků, oficiálně oznámila novou spolupráci s Miss World 2006, topmodelkou a ambasadorkou OSN udržitelnosti SDGs Taťánou Kuchařovou. Kuchařová, která se v minulosti angažovala v mnoha globálních projektech, se nyní stala ambasadorkou značky Vivense Česká republika. Tato spolupráce se týká zejména propagace značky na sociálních sítích, ale také vlastní selekce produktů a interiérového designu.

Iconic Selection by Tatiana Kucharova je osobní výběr světové vítězky Miss World. Tato škála produktů odráží různé styly, přičemž výběr představuje průřez různými cenovými vrstvami. Kuchařová bude mít tuto vlastní sekci na webu značky, kde zákazníci budou moci prozkoumat právě její oblíbené produkty a vybrané kombinace. 

Spolupráce s influencery a celebritami je dalším krokem v ambiciózním plánu Vivense. „Letos plánujeme otevření pobočky, která je součástí naší strategie
růstu a zároveň další potvrzení naší důvěry v český trh. Chceme co nejdříve uvítat naše zákazníky i osobně," dodává Nina Třísková, Country Manager.

Taťána Kuchařová je první ze série ambasadorů, které Vivense plánuje představit. Značka chce ještě letos vytvořit další strategické spolupráce.

-mav-