Tváří značky Motorola se stala Miss Natálie Kočendová

pátek, 14. července 2023, 06:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Motorola se spojila s vítězkou Miss Czech Republic a soutěže Top Model of the World Natálií Kočendovou.

Tváří značky Motorola na českém trhu se stala Natálie Kočendová, zdroj: Motorola.

Tváří značky Motorola na českém trhu se stala Natálie Kočendová, zdroj: Motorola.

Společnost Motorola představila 1. června v Madridu novou generaci ohebného smartphonu – Razr 40 ultra. Pro jeho propagaci na českém trhu se spojila s vítězkou Miss Czech Republic a soutěže Top Model of the World Natálií Kočendovou. 

Spolupráce s českou modelkou se propíše do všech oblastí komunikace značky Motorola, a to jak v rámci online kampaně, tak i do PR aktivit. „Motorola Razr 40 ultra je naší vlajkovou lodí, která se vyznačuje nejen špičkovými specifikacemi a výjimečnými technickými řešeními, ale také vytříbeným designem a exkluzivními barevnými variantami. Hledali jsme proto partnerství s úspěšným mladým člověkem, který má aktivní životní styl a pohybuje se ve fashion prostředí,“ vysvětluje Karel Dörner, marketing manager značky Motorola pro Českou republiku, s tím, že s Natálií Kočendovou se chce zaměřit na zvýšení povědomí o produktech značky u mladé generace.

Důležitou roli v kampani s Natálií Kočendovou hraje i barva. Motorola má již druhým rokem uzavřené partnerství se společností Pantone, díky němuž uvádí na trh telefony v exkluzivních barevných variantách. Barvou nové modelu je Viva Magenta.

-stk-