Web Refresher.cz vede Pros, do obchodu přišla Kavalírová

pondělí, 10. července 2023, 18:10 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Online magazín pro mladé Refresher.cz má nového šéfredaktora a změny v obchodním týmu.

Marek Pros, zdroj: Refresher.cz

Marek Pros, zdroj: Refresher.cz

Od 10. července zastává pozici šéfredaktora online magazínu pro mladé Refresher.cz Marek Pros, který v minulosti pracoval jako vedoucí lifestylu a zástupce šéfredaktora v Aktuálně.cz.

„Z Refresheru bych chtěl udělat nejlepší lifestylový online magazín v Česku, který nabízí kromě zábavného, oddychového obsahu a aktuálního zpravodajství v jazyce, kterému rozumějí mladí lidé, i netradiční speciály a reportáže, datovou novinařinu a pravidelné názorové texty či komentáře. Refresher bude také dávat prostor náročnějším tématům, která se intenzivně dotýkají mladé generace – problémům s bydlením, středními a vysokými školami, veřejným prostorem, prací, vztahy, zakládáním rodiny, ekologií či sebepřijetím. Také bych ho rád vrátil víc k jeho kořenům, kdy byl hlavně o rapu a módě,” přiblížil své plány Marek Pros.

Lucie Kavalírová, zdroj: Refresher.cz

Lucie Kavalírová, zdroj: Refresher.cz

Změnou projde i obchodní oddělení. Do obchodního týmu přichází na pozici sales team leader Lucie Kavalírová, která 14 let pracovala na obchodních pozicích v médiích. Kromě vedení týmu bude dohlížet také na plnění obchodních cílů firmy.

„Ráda bych zvýšila celkové povědomí o Refresheru na mediálním trhu a také bych si přála, aby se Refresher stal číslem jedna při plánování všech kampaní pro mladé. Poslední roky chtějí klienti dělat věci jinak a odlišit se od konkurence,“ uvedla Lucie Kavalírová.

„Refresher je hlasem moderní generace. Naším obsahem inspirujeme, bavíme a vzděláváme. Aktivně formujeme moderní generaci nejen na Slovensku, ale také v České republice. Naším cílem je i nadále být nejlepším zdrojem informací a zpráv pro mladé moderní lidi a současně být ta nejlepší cesta pro klienty, jak tuto cílovou skupinu oslovit,“ sdělil Gábor Boros, CEO společnosti.

-mav-