Bezplatný kanál World of Freesports rozšířil dostupnost

pondělí, 7. srpna 2023, 07:15 TV, Aktuality MediaGuru

Kromě streamingového platformy Rakuten TV je možné stanici World of Freesports sledovat také ve službě SportsTribal TV. Obě jsou k dispozici v Česku a mají vlastní aplikaci pro televizory připojené k internetu.

Ve vysílání televizního programu nechybí ani snowboardové závody. Zdroj: Pixabay

Ve vysílání televizního programu nechybí ani snowboardové závody. Zdroj: Pixabay

SportsTribal TV si od srpna připravila pro své uživatele hned tři programové novinky. Kromě World of Freesports (WOF) jde také o Reaction Sports a GCTV. Stanice WOF po více než čtvrt roce expanduje do další služby, která nabízí bezplatný streaming televizních kanálů v kategorii FAST. Rakuten TV oficiálně zařadila tento program v dubnu, nyní se objevuje i ve SportsTribal TV. Stanice je k dispozici standardně ve vysokém rozlišení obrazu, doplněna je i o programového průvodce EPG.

World of Freesports je FAST novinkou oznámenou loni na podzim. Jeho provozovatelem je německá společnost Mainstream Media, která tento program spustila vedle dalších dvou značek – Film Gold a Starke Frauen. Ty jsou však pro zájemce z Česka nedostupné. World of Freesports si klade za cíl oslovit fanoušky akčních a outdoorových sportů. Jedná se například o závody na horských kolech, lyžařské a snowboardové akce, horolezecké túry a motoristické sporty. Stanice vysílá v angličtině.

-lukpol-