Billa zapojuje do věrností kampaně opět SuperOsmu

neděle, 20. srpna 2023, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Billa startuje novou věrnostní kampaň, opět s hrdiny z edice SuperOsma.

Klíčový vizuál k věrnostní kampani se SuperOsmou obchodního řetězce Billa, zdroj: Billa.

Klíčový vizuál k věrnostní kampani se SuperOsmou obchodního řetězce Billa, zdroj: Billa.

V druhé polovině srpna zahajuje Billa novou věrnostní kampaň. Zákazníci za své každodenní nákupy dostanou samolepky, které mohou následně proměnit za jednoho z hrdinů vitamínové party SuperOsma a symbolický doplatek. Nově bude také možné soutěžit o ceny v online hře. 

Zákazníci mohou vybírat z celkem osmi výrobků, které si mohou pořídit za nasbírané nálepky se slevou až 86 % a příslušný doplatek. Sada se skládá z pěti stálic z předchozích sérií jako například Květu Ká, Hynka Houbiniho nebo Jáju Jemnou, Babána Vševěda a Ředvídu Říznou, obsahuje ale i nové postavy Antona Vokáda, Cibulína Cákloně nebo Rudyho Řepína.  

Za každý nákup v hodnotě 250 Kč obdrží zákazník jednu nálepku. Tu si následně nalepí do sbírací karty, kterou si vyzvedne v prodejně buď ve speciálních stojanech, nebo u pokladny. Po nasbírání 10 nebo 20 nálepek si už může vybrat plyšovou hračku podle své libosti a u pokladny zaplatit. Na všechny figurky se vztahuje sleva až 86 %. Zákazník tedy uhradí doplatek při sběru 10 nálepek ve výši pouhých 129,90 Kč. Při získání 20 nálepek doplatí jenom 49,90 Kč. 

Nově bude možné soutěžit o ceny také v mobilním telefonu, kde je připravena online hra Velká vitamínová loupež, ve které se postavičky ze Super Osmy ocitnou v nebezpečí. 

Věrnostní kampaň potrvá v prodejnách Billa až do 28. listopadu. Nálepky mohou za své nákupy zákazníci sbírat až do 21. listopadu.

-stk-