Deník Washington Post vstoupil do služby Plex

čtvrtek, 10. srpna 2023, 07:15 TV, Aktuality MediaGuru

S tematickým kanálem Washington Post Television vstoupil americký deník do streamingové služby Plex. K dispozici je i zájemcům v Česku.

Multimediální služba Plex nabízí svým uživatelům řadu FAST kanálů.

Multimediální služba Plex nabízí svým uživatelům řadu FAST kanálů.

Streamingová služba Plex tentokrát rozšiřuje obsah pro zájemce, kteří se zajímají o zpravodajství. Vedle programů jako jsou Yahoo! Finance, Newsmax, Euronews nebo Reuters je na této online platformě nově k dispozici i tematický kanál Washington Post Television. Provozovatel služby tento program charakterizuje jako: „Váš zdroj pro pokrytí největších světových příběhů a hloubková interview s dnešními největšími tvůrci zpráv.“

Washington Post Television je jednou ze srpnových novinek, kterou mohou sledovat i zájemci v České republice, není však jedinou. Rozšířil se i počet programů nabízejících tvorbu z černého kontinentu. Vedle Afroland TV byla nyní do elektronického programového průvodce přidána také stanice Nolly Africa HD. Tematická televize je označovaná jako čtyřiadvacetihodinový prémiový kanál nabízející nollywoodskou produkci včetně filmů, seriálů a dalších pořadů.

-lukpol-