Digitální komunikaci pro Buřinku zajistí AMI Digital

pondělí, 14. srpna 2023, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

AMI Digital zajišťuje digitální komunikaci pro Stavební spořitelnu České spořitelny (Buřinku) a projekt Inovace od Buřinky.

Z kampaně Buřinky, zdroj: ČS

Z kampaně Buřinky, zdroj: ČS

Společnost AMI Digital oznámila nové partnerství se Stavební spořitelnou ČS (Buřinka), které bylo uzavřeno na základě výběrového řízení. Spolupráce zahrnuje kompletní správu komunikace na sociálních sítích pro Stavební spořitelnu ČS a její projekt Inovace od Buřinky, včetně přípravy online strategií, tvorby kreativního obsahu a zajišťování placené podpory.

„AMI Digital vítáme jako partnera, který s námi bude dál posilovat image Buřinky jako inovativní rekonstrukční banky a pomůže nám na sociálních sítích komunikovat tím správným jazykem kmene, což je pro nás zcela zásadní. Propojení managementu sociálních sítí zvýší synergický efekt našich kampaní, který se, jak pevně věříme, silně podepíše na celkovém pozitivním obrazu naší značky,” říká Ondřej Zahořík, ředitel marketingu a komunikace ve Stavební spořitelně České spořitelny.

„Spolupráce s Buřinkou startuje v době, kdy se trh stavebního spoření mění, což pro komunikaci přináší spoustu příležitostí," uvedl Vladan Crha, ředitel AMI Digital

V rámci nové role bude AMI Digital spravovat profily Stavební spořitelny na Facebooku, Instagramu, Youtube a LinkedIn a také komunikaci projektu Inovace od Buřinky na Facebooku a Instagramu.

Na aktivitách pro Buřinku se bude podílet tým pod vedením Kateřiny Marešové, ředitelky pro kreativní strategie AMI Digital. Tým zajišťuje veškeré aktivity na sociálních sítích od správy přes community management až po tvorbu online kampaní nebo adaptaci offline výstupů pro online prostředí.

-mav-