Mila uvádí nekonečným spotem verzi Mini Mila

pondělí, 21. srpna 2023, 11:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mléčná oplatka Mila spouští kampaň „Nekonečno malých radostí“, s níž představuje svou zmenšenou verzi.

Zdroj: Repro YT Triad Advertising CZ

Zdroj: Repro YT Triad Advertising CZ

Výrobce cukrovinek Sedita uvádí pod svou značkou Mila novinku v podobě zmenšené verze produktu s názvem Mini Mila. Jde o několik malých oplatek v praktickém balení. Podporuje ji kampaň s konceptem „Nekonečno malých radostí“. 

Koncept přichází s insightem, že si lidé při mlsání často říkají, že teď už si dají opravdu poslední kousek. I když ví, že opravdu poslední není a dopřejí si ještě jeden. Idea kampaně tak spojuje lidský insight s tím produktovým. Balení s množstvím malých oplatek tak vychází vstříc všem, kteří si chtějí dopřát „něco malého“ třeba ke kávě, udělat si radost několikrát během dne, nebo ji sdílet se svými nejbližšími. 

Klíčovým prvkem kampaně je „nekonečný“ televizní spot, který pracuje s opakováním záběrů Mini Mily. Každý záběr je ukončen vizualizací ženy, která si ji s chutí vychutnává. Po zdánlivém packshotu se ovšem příběh opakuje a vyzdvihuje další vlastnosti. Hra se zdánlivým koncem reklamy má svůj záměr. Jednak si lehce utahuje z klasického reklamního formátu, jednak komunikuje i hlavní produktový benefit. 

Komunikace značky se také dočkala posunu do prémiovějšího světa a získala několik nových vizuálních kotev, které mají pomoci konzistenci. Důraz je kladen na eleganci, barvy a hudbu, která dokresluje atmosféru příjemné chvíle, kterou mají lidé jen sami pro sebe.

Z jedné Mily se stalo nekonečno menších, což je skvělý benefit pro kreativní zpracování. Přemýšleli jsme nad tím, co na této novince lidé nejvíce ocení a došli k tomu, že je to právě nesčetně malých potěšení. Člověk si neudělá radost jednou, nebo dvakrát, ale kolikrát jen bude chtít.” komentuje kreativní uchopení Michal Pivarči, kreativní ředitel agentury Triad Praha, která je pod kampaní podepsána. 

„Pro klíčový vizuál jsme si vybrali moderní prvek multi-exposure, který napomáhá dramatizaci opakované radosti.” vysvětluje grafické ztvárnění Michal Dvorský, art director projektu.

„V žádném spotu na Milu nesmí samozřejmě chybět samotné slastné zakousnutí, protože to je chvíle, kdy by měl i divák dostat na oplatku chuť. To je i důvod, proč nás velmi zaujala dramatizace, kdy tento moment vidíme hned několikrát. To vše přitom přirozenou a vlastně i úsměvnou formou. Baví nás i vtip s opakovaným packshotem, který není samoúčelný. Ve spotu plní svou kreativní roli a zároveň věříme, že nám pomůže i se zvýšením zapamatovatelnosti reklamy.“ říká Adriana Straussová, mezinárodní brand manažerka společnosti Sedita (I.D.C. Holding)

Kampaň je k vidění od 21. srpna v televizi, outdooru a na internetu. O realizaci se postarala produkce WeAre productions pod taktovkou režiséra Luboše Rezlera. Fotografie jsou dílem Jakuba Dohnálka, pod hudbou je podepsáno Nilo – Soul&Score.

-stk-