Moneta v kampani krmí kartou hladové nádrže

středa, 16. srpna 2023, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani propaguje Moneta Money Bank svou Smart kartu, krmí v ní hladové nádrže.

Zdroj: Moneta Money Bank

Zdroj: Moneta Money Bank

Moneta Money Bank spouští novou kampaň, jejímž hlavním hrdinou je číslo 5 %. V předchozím spotu banka nabízela 5% slevu na tankování s Business kartou živnostníkům, tentokrát propaguje Smart kartu se stejným benefitem určenou retail zákazníkům.

Kampaň staví na televizním spotu, který vychází z insightu, že kvůli zdražování začínají lidé omezovat některé aktivity a dotýká se to i nákupů pohonných hmot. Moneta proto přichází s nabídkou, která lidem ušetří 5 % z každého tankování, a to na jakékoli pumpě u nás i v zahraničí.

V příběhu se odehrává rozhovor čísla 5 % a prázdné nádrže auta, která je kvůli drahotě úplně na dně a drží nucený půst. Díky Smart kartě získá naději, že ji majitel zase nakrmí. Neživým hrdinům propůjčili hlas dabéři Michal Holán a Stanislava Jachnická. Celý spot vznikl čistě ve 3D animaci. 

K vidění bude kampaň bod poloviny srpna v televizi, na internetu a sociálních sítích, od září i v outdooru. Kreativa je dílem agentury Havas. Produkce se ujalo bratislavské studio Alien v režii Dano Dekana. O média se stará IPG Mediabrands.

-stk-