Penny spouští na konec prázdnin hravé týdny

pátek, 11. srpna 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od 10. srpna do 13. září umožní Penny uživatelům své aplikace hry o ceny v hodnotě téměř osm milionů korun.

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Na konec prázdnin a začátek školního roku připravil obchodní řetězec Penny hravé týdny. Uživatelé aplikace Penny v nich budou moci hrát Penny hru o ceny v hodnotě téměř osm milionů korun. Od stejného data začne i věrnostní kampaň nabízející dětem osm plyšových hraček, které lze použít i jako polštářky. 

„Chceme lidem nabízet kromě možnosti nákupu kvalitních produktů za výhodné ceny také něco navíc, a víme, že dnes jsou důležité zážitky. I proto jsme si řekli, že nabídneme na přelomu prázdnin a nového školního roku hravé týdny pro malé i velké, zkrátka pro celou rodinu. Zatímco rodiče si mohou zahrát o sadu dárkových karet v hodnotě 120 000 korun, pro děti jsme připravili sadu osmi plyšových zvířátek, které mohou používat i jako polštářky,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu.

V rámci Penny hry bude od 10. srpna do 13. září ve hře osm hlavních výher v podobě dárkových karet na nákup v prodejnách Penny, v celkové hodnotě 960 tisíc korun, více než 125 tisíc produktů Penny za téměř sedm milionů korun, tisíc slevových kupónů v hodnotě 100 korun a věcné výhry. Přístup do hry získají všichni, kteří mají ve svém telefonu nainstalovanou aplikaci Penny a jsou registrováni v Moje Penny, mají tedy digitální Penny kartu nebo si ji pořídí. Do slosování o hlavní a věcné výhry budou automaticky zařazeni všichni přihlášení hráči po ukončení Penny hry. Výherci budou následně kontaktováni e-mailem. Výhry v rámci kola štěstí si bude možné vyzvednout v kterékoliv z více než 400 prodejen Penny po celé republice během konání soutěže.

Roztočit Kolo štěstí může zákazník jednou denně. Každý soutěžící přitom může hrát hru po dobu jejího trvání v libovolném počtu soutěžních dnů. Více informací a pravidla soutěže naleznete na www.penny.cz.

Od 10. srpna rovněž začíná věrnostní kampaň s nabídkou výhodného nákupu osmi plyšových hraček, které mohou po rozložení posloužit dětem jako polštářky. Vybrat si budou moci lišku, pejska, jednorožce, ledního medvěda, divočáka, kravičku a medvídka nebo ježka. 

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Stačí nakoupit v Penny a za každých 200 korun nákupu v Penny dostane zákazník jeden bod. Za 10 bodů nasbíraných ve sběratelské kartičce pak bude možné zakoupit vybraného plyšáka za zvýhodněnou cenu 149,90 Kč. Lze jej, samozřejmě, pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu 399,90 korun. Tato věrnostní akce potrvá od 10. srpna do 11. října a body bude možné uplatnit o týden déle, tedy až do 18. října. Akce platí do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách Penny po celé republice.

-stk-